• Badrumstillbehör

Badrumstillbehör

Vi på Badex har ett brett sortiment av badrumstillbehör såsom krokar, toalettrullehållare, toalettborstar m.m. Det finns även ett stort urval av handdukstorkar, speglar och lampor. Nästan alla badrumstillbehören vi har är i klassisk stil. Vi har valt ut ett sortiment där vi tycker de olika designerna kompletterar varandra på ett sätt som bör göra att det finns något för de flesta som gillar klassiskt utseende.

Ytbehandlingar

En del av badrumstillbehören går att beställa i olika ytbehandlingar. Detta gäller speciellt tillbehör som krokar och toalettrullehållare. Vanligast är badrumstillbehör i kromat utförande men andra möjligheter är guld, mässing med skyddslack, mässing utan skyddslack (som åldras naturligt med tiden), borstat nickel, bronserad (eller åldrad mässing som en del kallar ytan), blank nickel, kopparimitation och så vidare. Mer information om detta står i samband med varje tillbehörs produktbeskrivning.

Material

Vi tycker det är viktigt att våra tillbehör har god kvalitet och därför har vi valt ut krokar och sådant som är tillverkat av mässing som som man sedan lägger en snygg yta på. Mässing är det vedertagna kvalitetsmaterialet för armaturer  i badrummet.