• Diskhoar

Diskhoar

Badex har ett brett sortiment av diskhoar av porslin men även ett mindre antal exklusiva metallhoar. Alla diskhoar är tillverkade av europeiska kvalitetstillverkare med många års erfarenhet. Våra diskhoar tillverkas av Shaws (England) och Herbeau (Frankrike). Alla dessa tillverkare har funnits väldigt länge i branschen. Badex har troligen Sveriges största sortiment av varor för kök och badrum i klassisk stil.

För att se alla diskhoarna använd produktmenyerna ovan eller klicka på knapparna nedan. Observera att bilderna ovan endast visar ett litet urval.

Fire clay

En del av diskhoarna är tillverkade av så kallad fire clay vilket är en tjockare och starkare variant än vanligt porslin. Med fire clay minimeras risken för skador i porslinet då det tjocka materialet gör diskhon mycket robust. Viktigt att tänka på är att diskhoar av fire clay är relativt tunga och behöver ett stabilt fundament att stå på.

Individuella mått

Porslinshoar är individuella och därför är inga mått exakta. Vi rekommenderar alltid att ha diskhon på plats för att kunna malla uttag i trä och stenskivor. Ofta levereras därför diskhoarna till kundernas stenhuggerier i stället för direkt hem.

På grund av de individuella måtten kan inte heller några uttagsmallar skickas. Alla mått måste tas på det exemplar som ska monteras.