Nu kan vi leverera en ny typ av benställning till våra badkarsblandare som innebär ett enklare montage.

Ett vanligt problem med golvstående benställningar är montaget i golvet där fuktspärrar och annat gör det lite krångligare att montera. Ofta görs detta genom att ha ett extra montagegolv innanför fuktspärren. Skillnaden i detta fall är att benställningens rör är ihåliga och att det går en slang inuti som ansluts mot en gänga på rörgenomföringen genom golvet. Detta tillsammans med de kraftiga fotplattorna kommer helt klart förenkla montaget mot andra lösningar. Dessutom ser det riktigt snyggt ut med de kraftiga rören som håller blandaren!
Dessa ben är kombinerbara med alla våra kromade blandare som är avsedda för vägg och bänkmontage. Om man väljer en blandare som är tänkt för väggmontage så måste man även köpa till korta ståndarben som fungerar som länk mellan benställningen och blandaren. Detta kan ses på bilden där vi kombinerat den nya golvställningen med korta ståndarben och Oxford badkarsblandare 6302.

Benställningen har artikelnummer BUR-W7CHR och finns endast i kromat utförande. Den finns ännu inte upptagen i våra prislistor men rekommenderat konsumentpris är 4780 kr inkl. moms. Behöver man även de korta ståndarbenen (art. 812333) så kostar de 1030 kr för ett komplett par. Till detta kommer naturligtvis kostnaden för själva badkarsblandaren.