• Toaletter

Toaletter

Badex har ett flertal olika vackra toaletter i både klassisk och modern stil. Toaletterna kommer alla från Europeiska leverantörer och har mycket hög klass på form och funktion. Vi har vanliga golvstående toaletter men även toaletter där cisternen sitter vid taket (högspolande) och flera andra modeller. Alla våra leverantörer har funnits länge på marknaden vilket borgar för god kvalitet. Badex har troligen Sveriges största sortiment av varor för kök och badrum i klassisk stil.

 

 

För att komma till hela listan av toaletter använd produktmenyerna ovan. Observera att bilderna nedan endast visar ett urval. Fler varianter finns under produktmenyerna.

Varianter

Vi har en mängd olika varianter av toaletter i olika stilar. De finns som vanliga golvstående, högspolande, lågspolande, vägghängda och en mellanhög variant. Dessutom finns toaletterna med olika bredd på cisternen och olika sitthöjd. Extra intressant är varianten med förhöjd sitthöjd som kan vara lämplig ifall man har nedsatt rörlighet eller är lite längre. Våra toaletter med spolvred i krom (tyvärr ej de med guldfärgade detaljer) är unika på marknaden eftersom de är de enda som har hel- och halvspolning kombinerat med spolvred. Även några av de högspolande har hel- och halvspolning.

Normalt kommer våra toaletter tillsammans med mjukstängande lock som finns i flera fina ytbehandlingar.

Anslutning

Toaletterna säljs normalt med utlopp bakåt och kompletteras med golvstos (medföljer) vilket gör att de passar på svensk standardavsättning (11-12 cm från väggen till centrum av avloppshålet). En del av toaletterna finns även med s.k. S-lås vilket innebär att utloppet sitter dolt under toalettens fot. Observera att avståndet till utloppet med S-lås normalt inte passar på svensk standardavsättning om inte annat anges i produkttexten.

De vägghängda toaletterna har alla standardanslutningar för att passa valfri fixtur (Geberit, Ifö m.fl.).