• Tvättställsblandare

Tvättställsblandare

Badex breda sortiment av tvättställsblandare gör att det nästan alltid går att hitta en blandare som passar i det egna badrummet. Sortimentet innehåller moderna såväl som klassiska nytillverkade tvättställsblandare. Badex har troligen Sveriges största sortiment av varor för kök och badrum i klassisk stil. Vi har sålt de flesta av våra tvättställsblandare under många år och vet att de håller en hög kvalitet och vi är måna om att köparen ska vara nöjd med resultatet under lång tid framöver. Alla tvättställsblandarna kommer från olika Europeiska kvalitetstillverkare och håller mycket hög klass på form och funktion.

Flera av de klassiska blandarserierna innehåller tvättställsblandare för ett hål och tre hål. Det finns även ett antal varianter för två hål. Så gott som alla tvättställsblandare kommer kompletta med matchande bottenventil. I ett fåtal fall ingår det ej men det nämns i så fall i produktbeskrivningen. Det går alltid att köpa till en bottenventil löst om så är fallet. Tvättställsblandarna med matchande bottenventiler passar i standardhål där inte annat nämns.

För att komma till hela listan av tvättställsblandare använd produktmenyerna ovan eller knapparna nedan. Observera att de tvättställsblandare som visas på denna sida bara är ett litet urval av hela sortimentet.

Ytbehandlingar

De flesta av tvättställsblandarna i sortimentet går att beställa i flera olika ytbehandlingar. Detta gäller speciellt de i klassisk stil. Vanligast är tvättställsblandare i kromat utförande men andra möjligheter är guld, mässing med skyddslack, mässing utan skyddslack (som åldras naturligt med tiden), borstat nickel, bronserad (eller åldrad mässing som en del kallar ytan), blank nickel, kopparimitation och så vidare. Mer information om detta står i samband med varje blandares produktbeskrivning..

Modern teknik

Nästan alla våra tvättställsblandare är utrustade med en modern variant av ventil som är keramisk. Det innebär att tvättställsblandarna med två vred öppnas för fullt genom att vredet vrids endast 90 grader, inte som förr i tiden då man kunder vrida ventilerna flera varv. Tvättställsblandarna med ett grepp är alltid utrustade med keramiska ventiler.