Nya prislistor giltiga från 1/7 2020

Här är de nya prislistorna med uppdaterade priser som gäller från 1/7 2020. Här finns också en uppdaterad prislista över produkter från Herbeau och en inläsningsfil till kassasystem (Excel-format).

Notera att inläsningsfilen till kassasystem inte är helt komplett. Filen innehåller alla produkter i grundversionen och övriga lagerförda produkter. Det innebär t.ex. att tvättställsblandaren Eloise 02.208 finns inlagd i ytorna krom och matt nickel. Däremot finns inte övriga ytbehandlingar inlagda eftersom vi inte lagerför dem. Inga produkter från Herbeau finns heller inlagda.

Saker som är värda att notera är att Horus har ett par nya ytbehandlingar – silver och åldrat silver. Bugnatese har slutat tillverka ytbehandlingen borstat krom. Nytt är att de istället kan leverera några av blandarna i matt brons eller matt svart.

I övrigt så finns det lite nyheter i form av svart porslin från Burlington (säljstart i september) och benställningar till Burlington tvättställ i obehandlad polerad mässing. Arcade toalett ARC-WC3CP utgår och att småtvättställen från Burlington med ett blandarhål till vänster bara säljs tills lagret tagit slut. De med blandarhål till höger kommer att finnas kvar.