Prislistor

I nedanstående filer finns våra aktuella priser. Klicka bara på vald prislista så öppnas den i din pdf-läsare. Prislistorna innehåller våra rekommenderade kundpriser inkl. moms.

Notera att varor från Herbeau finns i en separat prislista (2016 års version gäller fortfarande).

2018 års prislistor (gäller från och med 2018-05-01)

Klicka här – 2018 års inläsningsfil – för att ladda ned en fil att läsa in i kassasystem. OBS! filen innehåller endast grundvarianterna (t.ex. kromade blandare) + lagerhållna artiklar. Övriga specialartiklar och alla varor från Herbeau hittas i de vanliga prislistorna ovan. Observera också att priserna i filen är rekommenderade konsumentpriser inkl. moms.

Lagerhållning

I prislistorna går det att se vilka produkter vi normalt lagerhåller för snabb leverans. Priserna på varor eller varianter (t.ex. en speciell färg på en vara) har antingen vit eller grå bakgrund. De med vit bakgrund är sådana vi försöker hålla i lager.

Beställningssortimentet med grå bakgrund tar lite längre tid att få hem. Normal leveranstid är 6-8 v. i förhållande till när vi får in beställningen. Men även denna tid beror lite på typ av produkt, leverantör, val av ytbehandling och när ordern kommer in till oss i förhållande till våra normala beställningspunkter.

Övrigt

Berätta gärna för oss ifall det finns produkter på hemsidan som inte finns med i prislistorna. I så fall har vi missat att ta bort dem och rättar självklart så snart vi kan.